we zijn geopend tot 17:30

Luxaflex | horren | Decokay

Ongestoord genieten van frisse lucht

In uw huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Het meeste belangrijke hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten houdt. Luxaflex® Horren zijn hiervoor de ideale oplossing en bieden voor vrijwel ieder raam of deur volop mogelijkheden.

Alle Luxaflex horren worden voor u op maat gemaakt van, uiteraard, alleen de beste materialen. Bij Decokay laten wij u graag de verschillende stoffen, bedieningssystemen en afwerkingen zien, zodat u kunt kiezen wat u mooi vindt. Op basis van uw keuzes ontvangt u van decokay een passende offerte.

Profielkleuren
De Luxaflex® profielen zijn standaard in 4 kleuren beschikbaar. Bij de Luxaflex® inzethorren zijn er zelfs 6 kleuren beschikbaar. Op aanvraag zijn ook alle RAL kleuren mogelijk.

Het gaas
Afhankelijk van het gekozen Luxaflex® model kunt u kiezen uit meerdere soorten gaas in verschillende kleuren, dessins en structuren. Het Luxaflex® gaas voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot kwaliteit en duurzaamheid. De structuur is dusdanig fijn dat zelfs de kleinste insecten er niet doorheen kunnen.