we zijn nu gesloten
Laminaar COREtec
<b>Vloerbedekking</b> de basis voor elk interieur bij u aan huis

Vloerbedekking de basis voor elk interieur bij u aan huis

assortiment

Of het nu gaat om lakverf, muurverf, krijtverf of andere verfsoorten. Bij Decokay Mirck in Cruquius ben je aan het juiste adres voor alle soorten verf en verfbenodigdheden.

Met de fraaie gordijnen van Decokay Mirck in Cruquius houdt u niet alleen de warmte binnen, maar zorgt u meteen voor een extra dosis sfeer in huis.

Bij Decokay Mirck in Cruquius maken we behangen graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Daarom krijgt u bij aanschaf van behang altijd gratis een behangtafel te leen.

De vloer; u kunt er letterlijk niet omheen. De keuze voor een vloer is immers grotendeels bepalend voor de sfeer en stijl van uw interieur .

Bij Decokay Mirck in Cruquius vindt u zonwering van alle grote merken. Onder andere Luxaflex, Velux en Bécé zijn in ons assortiment vertegenwoordigd.

Zodra het warm weer wordt, heeft u er behoefte aan om de deuren en ramen wijd open te gooien. U wilt de zomer binnenlaten en de warmte voelen, zonder daarbij allemaal vervelende beestjes in huis te halen.

Heeft u geregeld behoefte aan meer schaduw in uw woning, overweeg dan buitenzonwering. Bij Decokay Mirck in Cruquius vindt u verschillende typen.